Leefstijlbegeleiding


Een uniek leefstijlplan voor
afslanken en aanpassen van jouw leefstijl

We weten allemaal dat we verstandiger en gezonder kunnen leven, om gezond en vitaal ouder te worden en om overbodig gewicht kwijt te kunnen raken. 

Het is echter voor veel mensen lastig om echte veranderingen in hun leefstijl te bereiken. 
Je kunt daarom dus goed professionele en deskundige begeleiding gebruiken. Je hoeft het immers niet alleen te doen. De juiste adviezen, begeleiding en ondersteuning zorgen voor een garantie op succes!

Een persoonlijk contact met een coach geeft dan ook zijn meerwaarde. Je bent beter in staat om je problemen aan te geven, om je vragen te stellen en om het leefstijlplan te doorlopen.


Veel mensen ervaren individuele begeleiding als een extra steuntje in de rug of als een stok achter de deur, wat prettig kan zijn in deze periode. Het kan jou ook meer motiveren.

Na ons 45ste jaar krijgen we sneller last van overgewicht en klachten

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn … De één is vroeg oud, de ander is nog jong op z’n zeventigste. De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk jong blijven, maar veroudering gebeurt toch tegen wil en dank.

Na ons 45ste jaar krijgen we sneller last van een oplopend gewicht, chronische problemen en ziektes. 

Gelukkig is gezondheid is voor een groot deel maakbaar door jezelf.
En het maakt daarbij niet uit hoe oud je bent, gezondheidswinst is altijd te behalen bij het aanpassen van jouw leefstijl.

Soms lukt het gewoon niet om gezonder te leven en om gewicht kwijt te raken

Wanneer het gewoon niet lukt om af te vallen, gezonder te leven, je bloeddruk of cholesterol lager te krijgen, kun je professionele hulp goed gebruiken.

Met de juiste begeleiding maak je het wel mogelijk om jouw doelen te halen.

Samen gaan we werken aan het behalen van jouw doelen. Je staat er dus niet alleen voor. Ik begeleid, help, motiveer en ondersteun je. Speciaal voor 50 plussers voor Deventer en omgeving.

Wacht niet langer als het je niet alleen lukt,
maar kies dan voor
professionele 
begeleiding om het behalen
van jouw doelen mogelijk te maken.