Carinova Vitaal Thuizz voor vitaal en gezond ouder worden

Graag actief aan de slag met uw gezondheid, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is er nu onze leefstijlcoach van 50 Plus Gezond aan huis.

Na een gratis intakegesprek wordt een persoonlijk plan voor u gemaakt. Gedurende meerdere maanden krijgt u begeleiding op maat, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspanning.

Verander uw leefstijl met een programma op maat

Zo gezond en gelukkig mogelijk oud worden. Wie wil dat nou niet? Onze leefstijlcoaches begeleiden u met een programma op maat afgesteld op uw hulpvraag. Dat kan op het gebied van voeding, beweging, roken, stress en slaap. 

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek

50 Plus Gezond is partner van Carinova thuiszorg

 

Waar vindt u deze dienst

De leefstijlcoach van 50 Plus Gezond komt bij u thuis in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle.

Leden van Carinova

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de leefstijlcoach. U kunt vrijblijvend een afspraak maken.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

U ontvangt 15% korting op het tarief van een leefstijlprogramma en begeleiding van 4 of 6 maanden.
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) van de begeleiding door 50 Plus Gezond vanuit de aanvullende verzekering.

Voordelen leden Carinova bij 50 Plus gezond

 

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Leefstijlbegeleiding bij u thuis
  • Geen voorrijkosten
  • 15% korting op het tarief van een leefstijlprogramma van 4 of 6 maanden
  • Gediplomeerde leefstijlcoach