Ervaringen en succesverhalen over 50 Plus Gezond


50 Plus Gezond kiest bewust ervoor om geen foto's van de cliënten te plaatsen bij de verhalen.
Vanwege het waarborgen van de privacy.


Eva - 62 jaar

Herfst Challenge 2019 - online begeleiding

Eva heeft het online programma ´Herfst Challenge 2019´ gevolgd. En wat een positiviteit heeft dat opgeleverd!

50 plus gezond heeft me het perfecte online programma geboden. Door dit te volgen heb ik mijn valkuilen overwonnen en heb ik geleerd dat eten geen oplossing is voor mijn problemen maar dat juist gezond eten, met makkelijke recepten, ervoor zorgt dat ik nu lekker in mijn vel zit en me een compleet ander mens voel. Een paar kilo’s lichter, meer ontspannen en vol energie!” 
Eva is in totaal 4,2 kg afgevallen in 4 weken tijd.Marijke - 58 jaar

Zomer afslank uitdaging in 2019 - online begeleiding

Hallo Jan, deze uitdaging was precies wat ik nodig had. Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet. Het heeft mij heel erg goed geholpen. Ik ben in die 4 weken maar liefst 6 kilo afgevallen! En ik ga er nog even mee door :) Groetjes MarijkeEllis - 52 jaar

Nieuwjaars afslank uitdaging in 2019 - online begeleiding

Goedenavond Jan, De uitdaging is mij super goed bevallen. Ik ben in totaal 3,5 kg afgevallen, ben daar erg tevreden over.  Aan het eind van de 3e week was ik een kilo aangekomen, had dat ook verwacht. Die week is mijn dochter getrouwd en ben ook weekendje weggeweest, heb me die dagen niet aan de uitdaging gehouden. Daarna weer opgepakt en die kilo is weer netjes af, werd zelfs beloond met 0,5 kg rente😉 Kortom, ik ben zeer tevreden, de uitdaging heeft mij doen inzien dat je voldoende en de juiste producten moet eten. Bedankt voor deze uitdaging!!Henny - 63 jaar

Nieuwjaars afslank uitdaging in 2019 - online begeleiding

Hallo Jan, Nou het is me gelukt om zowat 5 kilo af te vallen. Maar het belangrijkste is dat ik nu een andere leefstijl heb aangemeten. Elke dag maak ik een wandeling van minstens een half uur, en ik zwem 1 maal in de week, waarbij ik mijn conditie elke keer verbeter.

Nu is het doel voor mij, dat ik het vol hou. Maar dat gaat zeker lukken, omdat ik me steeds beter ga voelen, en actiever. Dank zij deze cursus is er de zogenaamde knop om.

Verschillende bladzijden heb ik uitgeprint en in een map gedaan. Dat is mijn "naslagwerk "geworden. Ik ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

Bedankt voor deze cursus .

Hartelijke groet.Janny - 70 jaar

Nieuwjaars afslank uitdaging in 2019 - online begeleiding

Ik ben klaar met de afslank uitdaging. In 4 weken tijd ben ik in totaal 5 kilo en 3 ons afgevallen.
Heel erg goed gegaan allemaal en ik ga nog even rustig door! Het bevalt me zeer goed.
Hartelijke groetSilvia - 40 jaar

Individuele begeleiding - van 3 maanden 2018/2019
Mijn doel was om ruim 7 kg af te vallen naar 68 kg. Dat heb ik niet gehaald. Ik ben wel afgevallen van 75.5 naar 70 kg. Maar ik ben echt super tevreden en voel me gewoon heel erg goed in mijn vel zitten momenteel. Het was niet altijd makkelijk om te houden aan de richtlijnen en afspraken. Een druk gezinsleven, veel verjaardagen, een eigen bedrijf, etc … wat ervoor zorgde dat ik wel eens maaltijden oversloeg en daarna vervolgens aan het snacken ging. Maar door de juiste aansturing en coaching toch steeds weer terug kunnen keren naar een gezond manier van eten en leven. Het is goed zo, ik ben heel erg tevreden.Sophia - 64 jaar

Nieuwjaars afslank uitdaging in 2019 - online begeleiding

Ik ben nu met de tweede week bezig en ik had een gewicht van 78,5 en ik zit nu op 76,6 kg. Dus het gaat goed! Ik heb op de bovenverdieping mijn eigen sportkamer ingericht zodat ik daar kan sporten. Ik heb dat tot nu toe elke avond gedaan. Dus het gaat goed en ik ga voorlopig lekker door met jouw plan.
De gerechten vinden we lekker en mijn man doet vrolijk mee. Leuk om zo weer eens op een heel andere manier te eten.
Nogmaals, het gaat heel goed en we gaan vrolijk verder.Gea - 64 jaar

Nieuwjaars afslank uitdaging in 2019 - online begeleiding

Vorige week begonnen. Ik heb eerst alles grondig doorgespit. Diverse menu's uitgeprobeerd. Erg smakelijk trouwens. Gelukkig doet mijn man mee, hoef ik niet apart voor hem wat klaar te maken. Elke dag loop ik minimaal een half uur.

En ik ben al zowat 2 kilo kwijt! In ruim 1.5 week.
Dus het gaat goed hier.

Hartelijke groetCorry - 73 jaar

Pre-Winter afslank Uitdaging in 2018 - online begeleiding

Ik wil graag het volgende vertellen. Ik heb precies het lijstje gevolgd met heel af en toe een biscuitje bij de thee. Maar nu komt het … ik ben 3 kilo kwijt en ik ben nog maar op de helft van de Uitdaging. We hebben naast het eten ook veel gewandeld. Ik vind al die groente die op de lijst staan heerlijk! Ik ben echt DANKBAAR hoe het gaat.
Ik ga door, nogmaals BEDANKT.Ellen - 68 jaar

Individuele begeleiding - van 6 maanden in 2018

Alhoewel ik al 68 jaar ben, wil ik nog zoveel doen in mijn leven. Ik wil reizen en leuke dingen ondernemen en wil daarom mij fit en vitaal voelen. Kortom mijn gezondheid is heel belangrijk voor mij. Paar jaar geleden borstkanker gehad en ik gebruik nu nog daarvoor medicijnen die versnelde botontkalking geven. 
Ik wil niet bij een coach komen van 30 jaar oud die geen enkele aansluiting heeft met mijn leeftijd en leven.
Via een tip, bij Jan van 50 Plus Gezond uitgekomen. Ik ben er helemaal op mijn plaats. Hij kwam bij mij thuis en gaf mij de juiste adviezen en begeleiding in gezond eten, beweging en ontspanning.

Zelfs op mijn leeftijd ben ik een paar kilogram afgevallen en ik voel me fit en vitaal. Ik voel me zelfs jonger dan 10 jaar geleden. Nu een heerlijke stedentrip geboekt met mijn beste vriendin, 4 dagen naar Praag. Heerlijk! Angela - 55 jaar

Pre-Winter afslank Uitdaging 2018 - online begeleiding

4 weken lang de afslank Uitdaging gedaan en ik moet zeggen, het is echt super goed gegaan.
Het aanleren van een andere leefstijl, anders en gezonder eten, het meer gaan bewegen, de ademhalingsoefeningen die ik ben gaan doen. Het was alsof ik met een transformatie bezig was naar een gezondere versie van mijzelf.

Ik ben in totaal 5.5 kg afgevallen. Maar wat belangrijker nog is, is dat ik mij zo enorm goed en fit voel. Ik zit echt heerlijk in mijn vel momenteel. Nu kijken of ik de komende decembermaand een beetje in goede banen kan sturen :) Marcel - 53 jaar

Individuele begeleiding - van 6 maanden in 2018

Ik zocht hulp omdat ik mijn overgewicht spuugzat was. Vooral die buik zat me flink in de weg. Maar welke site ik ook bekeek, het leek altijd alleen over vrouwen te gaan en voor vrouwen te zijn. 
Bij Jan vond ik de juiste aansluiting. Fijn om bij een man te komen die er niet omheen draait en precies aangeeft waar ik aan moest werken en ook op welke manier ik dat kon doen. 
Nu inmiddels 12 kg kwijt en, wat voor mij nog belangrijker is, ik voel me gewoon veel beter en fitter! Daarnaast is ook mijn vrouw er blij mee. Ik zie er beter uit en snurk

's nachts een stuk minder.Erika - 58 jaar

Individuele begeleiding - van 6 maanden in 2018
Ik kreeg een waarschuwing van mijn huisarts. Ik woog te zwaar, mijn bloeddruk was te hoog en mijn bloeduitslagen waren niet in orde.

Ik moest nu echt er wat aan gaan doen! Maar wel bij iemand die verstand van zaken heeft en niet omdat ze zelf toevallig ervaringsdeskundige is. Daarnaast wil ik geen shakes of repen. Dat heb ik al diverse keren gedaan, met als resultaat dat ik alleen er maar zwaarder op werd.
Bij Jan uitgekomen. Deskundig, geduldig, laagdrempelig, maar ook eerlijk en confronterend. En dat had ik nodig.
14 kg ben ik kwijtgeraakt. Wat ben ik blij! En mijn huisarts ook, want de bloeddruk en mijn bloeduitslagen zijn een stuk beter.